Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Party Brod | Jedrenjak

Tradicionalni jedrenjak modernog interijera ponudit će vam najbolju vrijednost za vaš novac. 22 metra dugačak i 6.5 metara širok brod, nudi kapacitet za 32 osobe + stručnu posadu.
Brod odlikuje velik prostor za sunčanje na gornjoj palubi, udobni ležajevi u kabinama, odlična hrana i mlada posada koja je tu da se pobrine za sve vaše želje i potrebe :)

Informacije o brodu: dvorana u koju stane 32 putnika, 16 kabina s krevetima na kat i umivaonicima (6 kabina na gornjoj palubi i 10 kabina u donjoj palubi), 2 tuša i toaleta na glavnoj i 2 tuša i toaleta na gornjoj palubi, klimatizirana donja paluba (zajednička klimatizacija u hodniku), u potpunosti opremljen bar, profesionalna kuhinja, komforna terasa za sunčanje na gornjoj palubi, otvoreni lounge na prednjem dijelu jedrenjaka.

U cijenu je uključeno: 7 noćenja u dvokrevetnim kabinama na bazi polupansiona (doručak i ručak), voda i sokovi, peteročlana posada, gorivo, lučke pristojbe, korištenje dvorane te tuševa i toaleta na glavnoj i gornjoj palubi, besplatan Wi-Fi
U cijenu nije uključeno: alkoholna pića (isključivo na šanku broda), opcija večere na brodu (roštilj, burgeri)

Vrijeme doručka: 08:30 - 10:30h

Ručak je svaki dan za vrijeme "swim stop-a" otprilike oko 13:00h. Hrana se poslužuje u 3 slijeda, a ispod možete pogledati primjer menija:
1. Brusketi s povrćem + špageti bolognese + sladoled
2. Juha od gljiva + cordon bleu s pommes frites + karamelizirani ananas
3. Juha od rajčice + njoki u crvenom umaku + kolač
4. Povrtna juha + piletina u umaku 4 sira + lubenica
5. Brusketi s tunom + ribice, krumpir i salata + tiramisu
6. Mozzarela sticks + lazanje + princes krafne
7. Punjene paprike + voće
VAŽNO: ukoliko imate alergiju na određenu hranu/sastojak i/ili ne jedete meso, moguća prilagodba menija uz prethodnu najavu.

KABINE NA GORNJOJ PALUBI (6 dvokrevetnih kabina)

KABINE NA DONJOJ PALUBI (10 dvokrevetnih kabina)

TUŠ i WC (po dva na gornjoj i glavnoj palubi)

TERASA SA SUNČANJE NA GORNJOJ PALUBI

Vi ste grupa prijatelja, solo putnik, avanturistički par? Svejedno je, mjesta ima za sve. Prijavi se i ovo ljeto provedi na hrvatskoj obali uz jedno neponovljivo Fun Factory iskustvo!!

Prijavite se za ovu nezaboravnu avanturu na sljedećem linku - funfactory.hr/putovanja/party-brod i iskoristite jedinstvenu ponudu!